Website en Webwinkel

Je eigen professionele website

Opgebouwd met WordPress

J@n Design maakt gebruik van het CRM pakket van WordPress. J@n Design bouwt sites die staan voor aandacht, meedenken, kordaat en zakelijk handelen. Het is een intensief proces wat leidt tot een juiste site die ook bij je bedrijf past. Dit proces beheerst J@n Design als geen ander. Het uiteindelijke resultaat is altijd een tevreden klant.

WooCommerce webwinkel

Een WooCommerce webshop is wat ons betreft ideaal. WooCommerce is de webwinkel plugin van WordPress. En wat voor een! Hij bied je als webwinkel eigenaar precies dat wat je nodig hebt: overzicht, duidelijkheid, gemak en flexibiliteit.

Prijzen

Hoeveel kost een persoonlijke website?

Voor een website heb je in ieder geval een domeinnaam en een hostingpakket nodig. Dit zijn het adres en de grond waarop je een website bouwt. Daarnaast kost het natuurlijk tijd om een ontwerp te maken, de website te installeren en in te richten met jouw teksten en afbeeldingen en helemaal naar wens te maken.

Website, logo, design en strategie 

Omdat wij graag (startende) zelfstandigen op weg helpen houden wij de kosten voor een starterswebsite laag. Het proces van een simpele website is namelijk erg efficiënt:

  1. We beginnen met een brainstorm over wat je nodig hebt, wat je doel is met de website, wat je wilt uitstralen, en hoe we je het beste kunnen promoten.
  2. Jij levert alle materialen aan die je hebt, bijvoorbeeld alle teksten, afbeeldingen, headshots, CV, social media links die op je website komen.
  3. Zodra alles duidelijk is en we een plan hebben gemaakt beginnen wij met de bouw van je website. Je geeft dan feedback op het design van de website, en wij leveren de site kant en klaar op.
  4. Met je eigen login kun je nu zelf je website bijhouden en updaten, of zelfs gaan bloggen.

Let op: je bent ook geld kwijt aan een hostingpakket en domeinnaam.

Met een nieuwe website kun je zeker 3 tot 5 jaar vooruit als je hem goed onderhoudt. 

Prijsindicatie voor een website

Onderstaande prijzen zijn indicaties van de uiteindelijke kosten (exclusief btw). We kijken per project wat er nodig is voor een succesvolle website en we maken op basis daarvan een passende offerte.

Al onze prijzen zijn eenmalig, na oplevering van de website kun je de site zelf onderhouden.

One-page website

€ 950 (ex. btw)

Persoonlijke website inclusief design

Design in 1 tot 3 dagen klaar en een contactpagina. Zelf logo aanbieden

One-page website

1 x revisieronde

Tot 10 pagina's website

€2750 (ex btw)

Unieke uitgebreide website inclusief design

Met extra’s zoals formulieren, logo en volledige huisstijl

Tot 10 pagina’s

2 x revisieronden

Uitgebreidere website

Op aanvraag

Complexe of veeleisende website + webwinkel

Uitgebreid advies over inrichting & marketing

Volledig schrijven of herschrijven van teksten

Meerdere revisieronden

Offerte op maat

Staat er geen goede optie bij voor jouw project? Heb je bijzondere wensen, of weet je juist nog niet wat je wilt? Wij denken graag vanaf het eerste moment met je mee. Laat je telefoonnummer achter en we bellen je om mee te brainstormen over je website, of stuur een e-mail voor een offerte op maat.

Uurtarief

Het uurtarief wat J@n Design in rekening brengt voor website development en technisch support is €85,- (ex. btw). Heb je een specifiek project, dan kunnen we natuurlijk een offerte op maat maken!

5/5

"CREATING VALUE FOR CLIENTS"