Over ons

Webdesign en Webwinkel

J@n Design richt zich sinds 1990 op het ontwerpen, plaatsen en beheren van professionele websites, zowel voor de zakelijke als particulieren klant. In samenspraak met u als klant wordt er aan een sprekend grafisch ontwerp gewerkt, waarbij vooral rekening wordt gehouden met de bedrijfsidentiteit, aantrekkingskracht, snelheid en marketing.

Wij stellen u als klant centraal bij alle werkzaamheden die wij verrichten. Het klantgericht denken is opgenomen in alle geledingen van onze doelstellingen en wordt hierdoor ook naar buiten uitgedragen.

Het klantgericht denken en werken komt neer op het goed luisteren naar wat de klant wil en dit vertalen naar een tastbare product, in dit geval een functionele, authentieke en heden daagse website.

“Identiteit – aantrekkingskracht – snelheid – veiligheid”

Beveiliging, Cookies, AVG, Voorwaarden

Wat momenteel zeker belangrijk is, is dat we naast het bouwen van websites en webwinkels we ons al twee jaar aan het specialiseren zijn op het gebied van regel- en wetgeving. Sinds 25 mei 2018 is er in Nederland een nieuwe wet ingegaan genaamd Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die grote impact geeft op iedereen die een website en een eigen bedrijf heeft. Wij zien dat nagenoeg geen enkele site voldoet aan de gestelde vereiste. Een reden dat Jan Vermeulen als eigenaar van J@n Design in mei 2018 de opleiding en zijn certificering Privacy Officer (FG) in de praktijk heeft gehaald.

Jan komt graag met u in contact en kan u alles vertellen over deze toch wel noodzakelijke invulling en goed toe passen van de privacy regels. Er komt meer bij kijken dan u denkt!

Jan Vermeulen

Hoi, ik ben Jan Vermeulen en heb in 1990 J@n Design opgezet. In eerste plaats omdat ik in die tijd bij de Rabobank werkzaam was en mede “Trefpunt” heb opgezet als Trefpunt Manager. Vele zullen Trefpunt niet kennen, maar dat was een provider die zakelijke websites beheerde met als unique selling point, dat Trefpunt werkte vanuit postcode gebieden. Voordeel was dat je lokaal beter zichtbaar werd. Ik werd in die tijd getriggerd omdat internet en site bouw nog niet zoveel voorkwam, om me hierin verder te specialiseren. Tijd om J@n Design op te zetten. J@n Design werkt nu als handelsnaam onder mijn BV, genaamd SVEME BV. Ook in die tijd heb ik me de talen (dynamisch) HTML, Flash, PhP, mysql geleerd. Nu werk ik hoofdzakelijk met WordPress en WooCommerce.

Uiteindelijk heb ik 30 jaar als zakelijk financieringsspecialist bij Rabobank gewerkt. En ben in 2010 volledig als zelfstandige ondernemer aan de slag gegaan. In mijn vrije tijd fiets ik graag met mijn vrienden op de racefiets. En op zondag zie je me als scheidsrechter op het voetbalveld staan.

Ik kom graag met u in gesprek. Stuur direct een e-mail naar info@jandesign.nl of vul het contactformulier in.

Mijn uitgangspunt is: “CREATING VALUE FOR CLIENTS”

Jan Vermeulen

Portfolio