CONSULTANCY

Consultancy by J@n Design

De uitdaging

Meestal heeft u al een website of heb je er een nodig. Je wilt weten hoe je dit het best kun regelen op het internet. Heeft je website nog de juiste uitstraling die bij je bedrijf past en die uw klanten aanspreekt? Samen kunnen we deze vragen oplossen om het vertrouwen aan je klanten te geven? Hoe, neem met ons contact op en wij nemen graag tijd voor je om in een eerst vrijblijvende gesprek met je te komen tot de oplossing.

“Identiteit – aantrekkingskracht – snelheid – veiligheid”

solution

Onze Oplossing

J@n Design bouwt haar websites met WordPress, Ook webwinkels hoort in deze scoop met WooCommerce. Een ideale plugin voor WordPress. We maken ook verbindingen met je Social Media en samen creëren we de kracht van internet zodat deze voor idereen begrijpelijk is. Onze service bestaat niet alleen uit het bouwen van een goede functionele website, maar wij verzorgen ook op het gebied van cookies, privacy en de AVG alle voorzieningen. Zo halen we samen het beste uit het internet voor je bedrijf.

Het eindresultaat

Samen werken we aan alle mogelijkheden die wij voor u stap voor stap doornemen, waardoor er geen beperkingen meer zijn. Wij helpen je graag om om al je wensen op een rijtje te zetten. Dit door onze ervaring die teruggaat naar 1990. “Creating Value for Clients” is niet voor niets onze slogan om er samen een succes van te maken. Kies je voor onze dienst dan maken we vooraf duidelijke afspraken. En onze eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis! Natuurlijk maken we ook offertes op maat.

"CREATING VALUE FOR CLIENTS"

Het fijne van J@n Design is dat ze meedenken, goede ideeën hebben en veel kennis van zaken hebben. Zo kunnen wij ons focussen op waar wij goed in zijn in onze business.

*******

Wilco Janssen, Holland2o.com

Wilco Janssen, Sales Manager Holland2o.eu

Als bestuur van Trekkertrek Hoogeloon zijn we bij Jan Vermeulen van J@n Design uitgekomen. Al sinds 2010 verzorgt Jan onze website. Twee jaar terug is deze geheel nieuwe gemaakt, met een nieuwe hoofdsponsor. Naast de site heeft J@n Design ook alle logo uitstralingen voor de nieuwe sponsor gemaakt en heeft onze site geheel nieuw opgezet met een webwinkel. Sindsdien zijn we elk jaar al binnen 48 uur uitverkocht en is alles betaald.  Geen rompslomp en levert ons veel tijd op. Wij zijn erg blij met de deskundigheid van Jan en zijn bedrijf.

*******

bestuur trekkertrek Hoogeloon

Bestuur Trekkertrek Hoogeloon