Aanvragen AVG, Cookie en Privacy ondersteuning

Abonnement aanvragen

Alle pakketten zijn voor een periode van minimaal 2 jaar, daarna wordt het abonnement telkens  automatisch verlengd met 1 jaar. De opzeg termijn is strikt 3 maanden voor het verlopen van het abonnement. Prijzen voor de abonnementen zijn op maandbasis en gebaseerd op het aantal werkzame personen binnen de organisatie. Bij het invullen van het KvK nummer wordt een pakket gekozen, de werkelijke situatie blijft leidend.

 

ZZP (1 werkzame persoon): € 29,- per maand en éénmalig € 425,-
MKB (2-10 werkzame personen): € 59,- per maand en éénmalig € 850,-
MKB+ (11 of meer werkzame personen): € 99,- per maand en éénmalig € 1.275,-

Alle prijzen zijn per maand en exclusief BTW. De éénmalige kosten zijn ook exclusief BTW en dienen vooraf betaald te worden.

Neem bij vragen contact met ons op voor de mogelijkheden.

Registreren

  Beschrijving

  Een ingewikkelde wetgeving met hoge boetes

  Natuurlijk wil je goed omgaan met de gegevens van je klanten en medewerkers. Maar wist je dat op overtredingen van de privacywetgeving hoge boetes staan? In mei 2018 is de wetgeving veranderd en zijn de boetes fors omhoog gegaan. Wij helpen je zodat je aan de regels kunt voldoen.

  1. Wanneer je klant bent geworden krijg je direct toegang tot de intake. De antwoorden gebruiken we om inzicht te krijgen in je organisatie zodat we weten welke aanvullende vragen we nog tijdens de belafspraak moeten stellen.
  2. Na het insturen van de intake kun je een belafspraak plannen met een van onze privacy-experts. Tijdens die afspraak bespreken we de intake en stellen mogelijk nog aanvullende vragen.
  3. Na de belafspraak ontvang je van ons de aanbevelingen, je weet direct waarmee je nog aan de slag moet. Bij de aanbevelingen staan praktische tips hoe je de aanbevelingen kunt opvolgen.
  4. Ook richten wij je online dashboard in met alle documenten en tools die je nodig hebt om te voldoen aan de privacywetgeving.
  5. Zijn er veranderingen in de privacywetgeving of bijvoorbeeld een aanbeveling van de toezichthouder die voor jou van belang is? Je ontvangt van ons een update op je beleid en advies over mogelijk te nemen stappen. Zo kun je blijvend voldoen aan de privacywetgeving.
  6. Heb je een vraag over de privacywetgeving of stelt jouw klant je hierover vragen, je kunt altijd contact opnemen met de gratis helpdesk!

  Abonnementen zijn altijd voor een periode van 2 jaar met telkens een automatische verlenging van 1 jaar. De opzegtermijn is strikt 3 maanden voor het verlopen van het abonnement.